Wat maak jij in je dagelijks werk?

Met deze vraag gaan we aan de slag in het eerste Open Organisatieatelier.
‘Jeder mensch ist ein Künstler’, zei Joseph Beuys (kunstenaar), niet in de zin dat iedereen kunst met de grote K kan maken, maar wel in de zin dat iedereen VORM geeft aan de spanning tussen chaos en orde. En dat is bij uitstek wat ieder mens in organisatie doet.
In dit Open Atelier kan je ont-dekken wat je nu eigenlijk maakt in je dagelijks werk. En wat er gebeurt als je jouw MAKEN laat drijven door je fascinatie.

Nieuwsgierig?

Kom het op 15 oktober van 17:00 tot 20:00 meemaken in het Open Organisatieatelier met Mieke Koldewee en Marieke Ploeg. Het kost je € 60,- (incl. BTW en eten en drinken).

bureaucratics[3]

Open Organisatieatelier
Elke maand ben je van harte welkom bij een Open Organisatieatelier. Met experimentele werkvormen verkennen we samen de vele grensgebieden tussen Organiseren, Kunst en Filosofie. Zo maken we ruimte in hoe we denken, praten en handelen als het om organiseren gaat. Ontmoet anderen die ook in dit grensgebied werken en zoeken, laat je inspireren en inspireer anderen.

Wil je de uitnodigingen voor Open Organisatieatelier ontvangen, geef dan even je mailadres door op de website www.organisatieatelier.com

 

Dit bericht werd geplaatst in nieuws, open-event, Uncategorized op door .

Over Mieke Koldewee

Ik ben Mieke Koldewee (1973), omdraaier. Ik begeleid organisaties en mensen bij veranderingen. Ik werk op de grens van persoonlijke en organisatieontwikkeling, vanuit de overtuiging dat organisaties pas werkelijk in beweging komen wanneer sleutelfiguren hun eigen patronen weten te hanteren en ander gedrag durven te vertonen. Ik ben gefascineerd door de vraag waar we als individu invloed hebben en wanneer de context leidend is, door het spel tussen individu en organisatie. Vanuit die fascinatie help ik leiders, professionals, ondernemers en teams zichzelf zo in te zetten dat de (verander)taak waar ze voor staan echt gediend wordt. Ik doe dat als supervisor/coach of als ‘tweede vrouw’. Ik woon in Utrecht samen met mijn partner Jean en onze dochter Lore (2009) en Jonas (2013).

Geef een reactie