Mieke Koldewee

Ik ben Mieke Koldewee (1973), omdraaier. Ik begeleid organisaties en mensen bij veranderingen. Ik werk op de grens van persoonlijke en organisatieontwikkeling, vanuit de overtuiging dat organisaties pas werkelijk in beweging komen wanneer sleutelfiguren hun eigen patronen weten te hanteren en ander gedrag durven te vertonen. Ik spreek de laag van zingeving aan.

Ik doe dat als supervisor/coach of als ‘tweede vrouw’.
Daarnaast organiseer ik op eigen initiatief met collega’s activiteiten (bv over duurzame rechtspraak en intervisie voor medisch specialisten) en bied ik samen met Mieke Moor de ‘Leerplaats voor Organiseren 3.0 – Tussen de Regels’ aan. Een bijzonder traject waarin organisatiekunde, filosofie en kunst elkaar treffen om zo te zoeken naar nieuwe vormen van organiseren en dat we elke keer afsluiten met een tentoonstelling.

Ik houd van dansen: dansimprovisatie, instant compositie en de laatste jaren vooral Afrikaanse dans. Mijn partner komt uit Bénin, West-Afrika, we hebben twee kinderen en dansen thuis wat af. Behalve dat organiseer ik wekelijkse Afrikaanse danslessen in Utrecht namens Forêt Sacrée Obouïbé. Elke week waan ik me even in Afrika te midden van de live percussie muziek.

Sinds maart 2013 neem ik deel aan de Ridhwan school waarbij ik 5 keer per jaar op retraite ga. Voor mij een belangrijke plek waarin ik stil kan staan bij mijn eigen ontwikkeling en rust vind.

Meer informatie, zie www.miekekoldewee.nl

Dit bericht werd geplaatst in mijn-pagina op door .

Over Mieke Koldewee

Ik ben Mieke Koldewee (1973), omdraaier. Ik begeleid organisaties en mensen bij veranderingen. Ik werk op de grens van persoonlijke en organisatieontwikkeling, vanuit de overtuiging dat organisaties pas werkelijk in beweging komen wanneer sleutelfiguren hun eigen patronen weten te hanteren en ander gedrag durven te vertonen. Ik ben gefascineerd door de vraag waar we als individu invloed hebben en wanneer de context leidend is, door het spel tussen individu en organisatie. Vanuit die fascinatie help ik leiders, professionals, ondernemers en teams zichzelf zo in te zetten dat de (verander)taak waar ze voor staan echt gediend wordt. Ik doe dat als supervisor/coach of als ‘tweede vrouw’. Ik woon in Utrecht samen met mijn partner Jean en onze dochter Lore (2009) en Jonas (2013).

Geef een reactie