leden

Annemieke - posts

Annemieke van der Mooren, Annemieke van der Mooren

Read Annemieke posts

Antoon Rensen - post

Ik ben sinds 2007 hypnotherapeut en relatiecoach in Nieuwegein en was daarvoor werkzaam als coach, manager in het bedrijfsleven, leraar Nederlands en ondernemer. In 2009 verscheen mijn boek “Hypnotherapie en Ethiek”, waarin ik de vraag behandel hoe je als hypnotherapeut dient om te gaan met de ethische aspecten die het vak met zich brengt en wat de grondhouding van de hypnotherapeut dient te zijn. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen en twee kleinkinderen.

Rensen, Antoon

Read Antoon Rensen posts

Arjan Breider - posts

Als tweejarige kende ik de merken van al mijn speelgoedautootjes uit mijn hoofd. Tegenwoordig heb ik meer op met langzaam verkeer en verkeersveiligheid. In 1996 studeerde ik af als verkeerskundige aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Aanvankelijk was ik werkzaam in de advieswereld en later bij de overheid (gemeente Delft). Duurzaam Veilige projecten vormen een rode draad in mijn werk. Vooral bij de gemeente Delft ontplooide ik me in kindvriendelijke projecten. In 2007 zag mijn eigen onderneming, Hart voor Verkeer, het levenslicht. Een fris, onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in verkeersveiligheid, verkeerseducatie, verkeersbeleid en verkeersonderzoek.

Breider, Arjan

Read Arjan Breider posts

Artha Delneij - posts

Delneij, Artha

Read Artha Delneij posts

Caroline Boogaard - posts

Boogaard, Caroline

Read Caroline Boogaard posts

Christel Hobbelen - posts

Hobbelen, Christel

Read Christel Hobbelen posts

Corien Govaarts - posts

Govaarts, Corien

Read Corien Govaarts posts

David Mulder - posts

Ik ben schrijver, dichter en schrijfdocent. Als Poëzie Escribano kom ik op festivals of zakelijke evenementen en doe ik mijn sneldicht-act. Ik schrijf blogs voor www.boekschrijven.nl en ik geef les op het Utrechts Centrum voor de Kunsten.

Mulder, David

Read David Mulder posts

Esther de Graaf - posts

Als gedreven en ervaren tuin- en landschapsarchitect werk ik aan de groene opgaves van onze toekomstige omgeving. Groene ontwerpopgaves in de breedste zin van het woord; in de stad, het landschap, voor iedereen en voor het individu. Het werken aan een mooie, duurzame en groene wereld betekent voor mij een continue drijfveer om te schetsen, te tekenen en na te denken over slimme, aansprekende concepten. Concepten die leiden tot tastbare, lommerrijke plekken waar mens en dier graag komen. Met mijn achtergrond aan Wageningen Universiteit weet ik hoe ik landschappelijke waarde en identiteit kan vertalen naar het toekomstig gebruik van een plek. Als creatief denker -en doener- verbind ik analyse, opmerkzaamheid en inspiratie tot beeldende ontwerpoplossingen op kleinschalig en concreet schaalniveau. Of het nu gaat om een tuin, plein of om een natuurbegraafplaats; de dagelijkse gebruiker(s) staan centraal. Mensen waar ik mee samenwerk of die gebruik maken van de plekken die ik heb ontworpen, laat ik graag met een ‘goed gevoel’ achter. Met mijn passie voor beplanting en mijn gevoel voor detail geef ik ideeën letterlijk vorm. Het is fantastisch om je eigen ontwerp gerealiseerd te zien worden en mensen daarvan zien te genieten.

de Graaf, Esther

Read Esther de Graaf posts

Florien Mooij - posts

AL jaren werk ik met veel plezier bij de UPPP, een praktijk voor kinder en jeugd psychologie. Ik werk daar vooral met adolescenten. Naast mijn werk als therapeut geef ik veel les bij de postdoctorale opleiding voor gezondheidzorgpsychologen.

Mooij, Florien

Read Florien Mooij posts

Frank van den Heuvel - post

Wie is Frank van den Heuvel? Na mijn afstuderen (HKU, acteursopleiding) heb ik me op twee vlakken ontwikkeld. - Als theatermaker schreef en regisseerde ik mijn eigen voorstellingen. Onder de naam Theatergroep Zonder Olga werden die gespeeld op zomertheaterfestivals zoals Oerol, de Boulevard, Etcetera. - Als trainer/trainingsacteur werk ik bij communicatietrainingen bij de meest uiteenlopende bedrijven. Op dit moment ligt de nadruk op het laatste

van den Heuvel, Frank

Read Frank van den Heuvel posts

Jacqueline Besemer - post

Fotograaf en projectleider Stichting Blauwlicht Maatschappelijk engagement is voor mij belangrijk, net als het ondersteunen van talentontwikkeling bij anderen. Mijn passie is schoonheid, vreugde en spel om zo verwondering en creativiteit te genereren. Contact is hierbij essentieel. Belangrijk is dat je als leerling, cursist of oudere gezien wordt, dat je er toe doet. Prikkelen van zintuigen zijn uitgangspunt in mijn werk. Fotografie wordt ingezet als middel om wereld in kaders te vangen en te documenteren om op deze manier met elkaar in gesprek te raken. Naast fotografie werk ik ook met beeldende middelen en combineer ik beeld met tekst en geluid

Besemer, Jacqueline

Read Jacqueline Besemer posts

Jeanet Berkhout - posts

Ik heb een praktijk voor therapeutische Thaise massage. Daarnaast geef ik stoelmassages bij bedrijven. Ook geef ik graag workshops Thaise yogamassage. Het leuke van Thaise massage is dat het wat oosterse magie heeft, en tegelijkertijd erg praktisch en down to earth is. Ik heb praktijkruimte in Utrecht in Park Oog in Al en in Bilthoven in Centrum de Linde.

Berkhout, Jeanet

Read Jeanet Berkhout posts

Jeanne Klaassen - posts

Klaassen, Jeanne

Read Jeanne Klaassen posts

Joke Mayer - posts

Al sinds de lagere school was ‘taal zeg maar echt mijn ding’; terwijl mijn klasgenoten zuchtend en steunend de oefeningen in zinsontleding maakten en het wekelijkse dicteemoment als regelrechte marteling ervoeren, was ik helemaal in mijn element. Een echt taalmeisje dus. Op de middelbare school was Frans mijn favoriete vak, maar omdat ik dat ‘niet exotisch genoeg’ vond, nam ik me op een dag zomaar vanuit het niets voor om daarna Spaans gaan studeren. Een volkomen irrationele ingeving die verder nergens op gebaseerd was; ik had geen bijzondere binding met Spanje of Spaans-Amerika en vreemd genoeg had ik geen enkele behoefte me in die taal en cultuur te verdiepen tot ik ging studeren. Maar het is een goede keus gebleken: Spanje is mijn tweede vaderland geworden, Spaans mijn tweede taal. Ik adem Spaans in en Nederlands uit, zeg maar. En dat is ook mijn beroep geworden, Spaans inademen, Nederlands uitademen, met andere woorden, vertalen. Eerst allerlei verschillende soorten opdrachten, van algemeen, commercieel tot juridisch, nu vooral literatuur, mijn grote droom. Ik geniet ervan om te ‘wonen’ in een verhaal en het zo goed en mooi mogelijk om te zetten voor de Nederlandse lezer. Daarnaast doe ik ook tekstredactie (Nederlands) voor uitgeverijen, maar ook voor collega-vertalers, auteurs, journalisten etc. en wil ik me meer bekwamen in het Engels zodat ik ook Engelstalige boeken kan gaan vertalen. Om geen echte taalkluizenaar te worden en af en toe eens onder de mensen te komen, geef ik ook les bij ITV Hogeschool voor Tolken & Vertalen en geef ik gastcolleges en vertaalateliers bij andere opleidingen. Niets heerlijkers dan het overbrengen en delen van mijn liefde voor dit mooie vak!

Mayer, Joke

Read Joke Mayer posts

Judith Husmann - posts

Hier wat informatie over mijn bedrijfje. Groetjes en tot bij de volgende vergadering! Ik ben GZ-psycholoog, en heb een praktijk voor eerstelijnspsychologie en craniosacraal-therapie in een huisartsencentrum in Utrecht-Oost. In mijn werkwijze combineer ik methodieken uit lichaamsgerichte-therapie-vormen, meditatie-stromingen en de reguliere psychologie. Daarnaast werk ik op freelance-basis voor de rechtbank en verricht psychologische onderzoeken bij jongeren die vastgezet zijn en verdacht worden van een strafbaar feit, maar nog niet veroordeeld zijn. Dit ter advisering aan de rechter-commissaris.

Husmann, Judith

Read Judith Husmann posts

Kirsten Lüpke - posts

Lüpke, Kirsten

Read Kirsten Lüpke posts

Marc Tissen - posts

Tissen, Marc

Read Marc Tissen posts

Marieke Mouwe - posts

Zowel met individuen als met teams werk ik aan de hand van het bewustzijnswiel, dat ik heb ontwikkeld, aan het vergroten van bewust-zijn.

Mouwe, Marieke

Read Marieke Mouwe posts

Mieke Koldewee - posts

Ik ben Mieke Koldewee (1973), omdraaier. Ik begeleid organisaties en mensen bij veranderingen. Ik werk op de grens van persoonlijke en organisatieontwikkeling, vanuit de overtuiging dat organisaties pas werkelijk in beweging komen wanneer sleutelfiguren hun eigen patronen weten te hanteren en ander gedrag durven te vertonen. Ik ben gefascineerd door de vraag waar we als individu invloed hebben en wanneer de context leidend is, door het spel tussen individu en organisatie. Vanuit die fascinatie help ik leiders, professionals, ondernemers en teams zichzelf zo in te zetten dat de (verander)taak waar ze voor staan echt gediend wordt. Ik doe dat als supervisor/coach of als ‘tweede vrouw’. Ik woon in Utrecht samen met mijn partner Jean en onze dochter Lore (2009) en Jonas (2013).

Koldewee, Mieke

Read Mieke Koldewee posts

Geef een reactie