Judith Husmann

Hier wat informatie over mijn bedrijfje. Groetjes en tot bij de volgende vergadering!

Ik ben GZ-psycholoog, en heb een praktijk voor eerstelijnspsychologie en craniosacraal-therapie in een huisartsencentrum in Utrecht-Oost. In mijn werkwijze combineer ik methodieken uit lichaamsgerichte-therapie-vormen, meditatie-stromingen en de  reguliere psychologie.
Daarnaast werk ik op freelance-basis voor de rechtbank en verricht psychologische onderzoeken bij jongeren die vastgezet zijn en verdacht worden van een strafbaar feit, maar nog niet veroordeeld zijn. Dit ter advisering aan de rechter-commissaris.

 

Dit bericht werd geplaatst in mijn-pagina op door .

Over Judith Husmann

Hier wat informatie over mijn bedrijfje. Groetjes en tot bij de volgende vergadering! Ik ben GZ-psycholoog, en heb een praktijk voor eerstelijnspsychologie en craniosacraal-therapie in een huisartsencentrum in Utrecht-Oost. In mijn werkwijze combineer ik methodieken uit lichaamsgerichte-therapie-vormen, meditatie-stromingen en de reguliere psychologie. Daarnaast werk ik op freelance-basis voor de rechtbank en verricht psychologische onderzoeken bij jongeren die vastgezet zijn en verdacht worden van een strafbaar feit, maar nog niet veroordeeld zijn. Dit ter advisering aan de rechter-commissaris.

Geef een reactie