Jolinda van Hoogdalem

In ben acupuncturist en heb een school voor taiji, qigong en meditatie Centrum Well. Mijn bedrijf heet Yangsheng. Dat betekent in het Chinees: Voeden van het leven. Al mijn activiteiten zijn gericht op voeden van de bron van het leven zodat we de kwaliteiten die ons gegeven zijn het beste kunnen ontwikkelen.

In de acupunctuur praktijk heb ik gekozen voor een zachte vorm: Toyohari. Bij deze Japanse vorm van acupunctuur raak je met dunnen zilveren naalden bepaalde punten op het lichaam aan. De behandeling is gericht op zowel het laten verdwijnen van de symptomen als het aanpakken van de wortel van het probleem.

Op vakantie tank ik zelf bij door lekker in de bergen te gaan wandelen en frisse lucht op te snuiven. En ik neem even vrij van mezelf door op retraite te gaan, ofwel zen meditatie ofwel Tibetaanse meditatie.

Geef een reactie