Ingrid Strang van Hees

Ik ben haptotherapeut en massagetherapeut en heb al vanaf 1996 een praktijk in Driebergen.
Mijn praktijk heeft de naam Sulis, naar de keltische Godin, beschermster van de helende wateren en stromende energie. Ze ondersteunt bij ziekte en gezondheid en benadrukt dat al het leven steeds in beweging is en bezieling heeft.
Dit zijn in mijn werk ook belangrijke uitgangspunten. Ik maak ruimte om te kijken naar wat er in je leven gaande is, waar je je vrij voelt stromen en waar je vast zit. Waar je jezelf kan ondersteunen in moedige stappen en waar tijd en rust gevraagd wordt.,
Meer informatie kan je vinden op mijn website www.sulispraktijk.nl
Naast het individuele werk in mijn praktijk, assisteer ik bij workshops van de vijf ritmes, en assisteer ik bij een natuurarts.
Mijn grote hobby is de dans, daar kan ik mezelf uitdrukken in vormen die nog geen woorden hebben.
Ik geniet verder van stilte, lopen in de natuur, hier in Nederland en daarbuiten.
En met vrienden deel ik een prachtige plek in Frankrijk, waar vaak veel ruimte is om contacten te verdiepen en plezier te delen.
Ingrid profiel

Geef een reactie