Een nieuw kindje is geboren: Play to Be

Banner Play to be

Lieve mensen,

het laatste half jaar ben ik – na 10 jaar ClownSpirit- bezig geweest met een herbezinning op mijn werk.
Zo waardevol de clown voor mij is geweest, begon hij me steeds meer te benauwen… Ik wilde graag – naast spel- ook andere ‘tools’ kunnen inzetten, die ik in huis heb. Het werd tijd dat dat in het centrum komt te staan, wat voor mij altijd al centraal heeft gestaan: bewustwording. En om spel (en ook de clown) duidelijk als ‘middel tot’ in te zetten.
Het was een intens proces en heeft geresulteerd in een heel nieuw jasje, nieuwe trainingen, een heldere methodiek, een nieuwe bedrijfsnaam en een nieuwe website.

Blij stel ik jullie bij deze voor aan: http://www.playtobe.nl/

Hartegroet, Kirsten

 

 

Een gedachte over “Een nieuw kindje is geboren: Play to Be

Geef een reactie